Тези предсказания направи пред ФрогНюз ясновидецът Божидар Караджов. Божидар Караджов е

...
Тези предсказания направи пред ФрогНюз ясновидецът Божидар Караджов. Божидар Караджов е
Коментари Харесай

Само във Фрог! Феноменът Божидар Караджов с разтърстващи предсказания за 2023-та!

Тези предсказания направи пред ФрогНюз ясновидецът Божидар Караджов.

 

Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования. Той е единственият българин, вписан в елитната ранглиста на най-известните пророци в света. Винаги познава резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 година в телевизионно изявление единствен с акуратност предсказа нещастието с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. други

Вижте цялото изявление с ясновидеца:

Г-н Караджов, ще ни връхлетят ли естествени катаклизми и бедствия през 2023г?

Да стартираме с това, че зимата ще ни изненада освен през февруари само че и март месец, даже и началото на април. Тогава ще следим по-сериозни сибирски антициклони, които ще донесат доста сняг на България.

 

Интересното е, че в южна България ще има съществени снеговалежи. Говорим в това число и за ограничавания на пътната инфраструктура.

 

Ще имаме две трусове в България , едното ще бъде с епиценър Турция, другото с епицентър Гърция. Ще бъдат бъдат усетени в България, само че заплаха за популацията няма да има.

 

Тази година ще има доста повече пожари от миналата, те ще стартират относително рано, още в интервала на април и май, което е нетипично. В същото време ще имаме и доста съществени проливни дъждове, само че тях ще ги следим чак през юли. Тази година ще бъде доста по-благосклонна откъм жертви, няма да се повтори това, което се случи в Карловско. Най-сериозни наводнения чакаме в Югоизточна България. 

На фона на възходящите случаи в Китай, да чакаме ли нова епидемиологична вълна от ковид? 

Няма да има нова заплаха от разпространяване на COVID-19 в мащабите, в които беше. Няма да има затваряне, няма да има рестрикции. Няма да има заплаха от нови талази, които да заплашват човечеството и то освен в България. 

Заплашено ли е човечеството от нови талази на епидемии и заболявания, които не сме познавали до момента? 

В околните седем години няма заплаха от епидемиологични заболявания, които да заплашват света. Коронавирусът няма да изчезне, просто ще се трансформира в елементарен грип. 

Технологичният свят се развива доста стремително последните десетилетия, ще направи ли по-сериозен пробив човечеството и в тази тенденция? Докъде ще стигне развиването на изкуствения разсъдък?

Ще бъдат основани два типа медикаменти, които ще лекуват рак и това ще се случи с помощта на развиването на технологията в медицината. Ще лекуват редки автоимунни болести, които ще водят до рак. 

От другата страна на този въпрос за софтуерното развиване, летящи коли няма да имаме. Що се касае за роботите и изкуствения разсъдък, там сме достигнали един пик, като идващия стадий е развиване на разсъдък на изкуствения разсъдък. Говорим за такава степен на изкуствения разсъдък, в която той да може самичък да си взима решенията. До средата на другата година ще ни бъде показан подобен първообраз.

Няма ли да бъде застрашено човечеството по някакъв метод от този толкоз развъртян изкуствен интелект?

Да, ще бъде опасност, само че това няма да убие човечеството!

Ще има ли основни достижения на човечеството в проучването на Космоса?

 

В рамките на до три години човешки крайник ще стъпи на Луната. Освен това ще получим информация за извънземна форма на живот. Извън нашата галактика има доста, доста други вселени, в които съществуват форми на извънземна цивилизация, която е доста по-висша от нас.

Какво ще се случи на политическата сцена у нас? Ще се сформира ли държавно управление, което да поведе страната напред или рецесията ще продължи да се задълбочава?

Сега ще бъде образувано държавно управление, въпреки и краткотрайно, само че ще има и предварителни избори по-късно. 

Кога ще стартираме да излизаме от тази сериозна политическа рецесия, в която се намираме?

След идващите предварителни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи относително дълго, няма да е четири години, ще е съвсем две години. Друго забавно, което следва да се случи е резултата на спиралата, спираловидната инфлация, която води до далавера. 

Предстои да се спука балона на строителството, производителите, които се занимават с произвеждане, без значение в коя сфера стартират да се задъхват от позиция на чисто спекулативното повишаване на цените. Това е резултатът на доминото и ще стартираме да го следим още май месец. 

Какво значи това, конкретизирайте се? 

Инфлацията, като инфлация на %, ще стартира да се прекършва. Ще стартира усмиряване на този тип наклонност. Предстои резултата на доминото, който касае строителния бранш, индустрията, и хранително-вкусовата промишеност и ще докара до гладко поевтиняване на стоките. Ще се следи и усмиряване на цените на парцелите. 

Ще получим ли тази година по този начин дълго чаканата покана за Шенген?

Да, до края на 2023 година ще получим покана за Шенген, влизаме в Шенген!

Ще се радва ли на спортни триумфи България тази година?

Във българския волейбол стартира напредък, ще стартираме да си възвръщаме позициите такива, каквито бяха преди и в границите на още тази години ще берем плодове, ще има резултати. 

Ще преживее ли катарзис българския футбол?

Ръководството на БФС ще бъде заменено и това ще се отрази в позитивна посока, ще докара до катарзис във футбола!

Какво ще се случи с войната в Украйна? Ще пристигна ли по този начин дълго чакания мир?

Тази година войната  свършва, само че ще остане студената война, тя ще продължи най-малко още две години. Крим ще си остане съветски район, ще бъде и избран някакъв район, в който ще си има военни дейности, само че за хората най-общо казано, ще има мир. Студената война, с всички нейни стопански последици ще продължи към три години и най-губеща от всичко това е Европа. Най-печелившите ще бъдат Съединени американски щати и Китай. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат доста протести и гражданско непокорство. 

 

Божидар Караджов не се занимава с астрология и не продава амулети. Съобщаваме това заради зачестилите измами и злоупотреби с името му. 

 

Интервю на Констанца Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР